21.1 C
Timișoara
marți 30 aprilie 2024

Cum va fi vremea în Banat în următoarele 10 zile

Pe baza datelor emise de Centrul European de la Reading din Anglia, ANM a actualizat datele meteo pentru următoarele zece zile, pe regiuni geografice.

Astfel, în Banat, vremea va fi deosebit de caldă în prima zi a intervalului. Media regională a temperaturilor maxime va fi de 11…12 grade. După aceea timpul se va răci treptat în zilele următoare, astfel încât, pe 3 și 4 ianuarie, media termică diurnă va fi de 5…6 grade. Ulterior, un nou proces de încălzire va determina, pe 7 – 8 ianuarie, temperaturi maxime de 12…13 grade, iar apoi regimul termic va marca o scădere, spre valori medii de aproximativ 6 grade, între 11 și 14 ianuarie.

Regimul termic nocturn nu va avea variații importante în prima săptămână de prognoză, când temperaturile minime se vor situa între 0 și 2 grade, apoi acestea vor crește, spre 3 grade între 8 și 10 ianuarie. Iar ultimele zile ale prognozei vor fi caracterizate de o tendință de scădere, spre valori medii situate în jurul a 0 grade, pe 13 și 14 ianuarie.

Se vor semnala precipitații la nivel local în intervalul 1 – 4 ianuarie, însă la mijlocul acestui interval acestea vor fi mai importante cantitativ. Ulterior, probabilitatea pentru precipitații va crește abia după data de 9 ianuarie, însă acestea vor fi pe arii restrânse și în general slabe cantiativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea...

Accident grav în Caraș – Severin! Trei minori și alți patru răniți au fost duși la spital

Accident grav în Caraș Severin la ieșirea din Reșița spre Bocșa. În accident au fost implicate trei mașini, din care două sunt grav avariate. În...

Citește și :