Cupe europene, la Dumbrăvița

97

Dumbrăvița revine în cupele europene la tenis de masă. Sâmbătă și până duminică, sala de sport din comuna timișeană este gazda unui mini-turneu din Cupa ETTU.

Este vorba de meciurile din turul III al competiției ale unei grupe din care face parte și campioana României, ACS Dumbrăvița. Dumbrăvițencele sunt în grupă cu AO DAO Tavrou (Finlanda), Kocasinan Belediyesi Spor Club (Turcia) și Dozy Den Helder/Noordkop (Olanda), iar miza o reprezintă clasarea pe primele două locuri din grupă pentru că doar acestea asigură calificarea în faza superioară.

Este a patra participare a fetelor conduse de Nicoleta Husar în eurocupe, însă de această dată gruparea timișeană s-a bucurat de statutul de favorită și a intrat direct în turul III al întrecerii. De feicare dată dumbrăvițencele s-au oprit în optimile de finală.

Va fi prima apariție în propria sală a noii echipe a Dumbrăviței. După despărțirile de Adina Diaconu (transferată în Spania) și Andreea Dragoman (reîntoarsă la Mediaș), lotul este alcătuit în prezent din Izabela Lupulesku, Mihaela Dospina, Andreea Balint, Andreea Dospina Zanfir. Formulă ce și-a arătat valoare la primul turneu al Superligii interne: șapte victorii din șapte partide.

Jocurile grupei de la Dumbrăvița sunt programate în sala polivalentă din localitate, sâmbătă de la ora 14 și duminică de la ora 10, în sistem fiecare cu fiecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.