8 localități din Timiș au intrat în carantină. Principalele restricții

  204

  În toiul nopții, Prefectura Timiș a anunțat ca 8 localități din județ intră în carantină. Se instituie măsura pentru Pesac, Fibiș, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Giroc cu satul aparținător Chișoda, Dumbrăvița, Moșnița Nouă, inclusiv satele Rudicica, Urseni, Albina și Moșnița Veche, și Ghiroda, fără Giarmata Vii.

  Oamenii au nevoie de declarații pentru a intra sau ieși din localități. Nu a fost publicat un model de document, autoritățile au transmis că poate fi o simplă hârtie scrisă de mână sau pe computer. Polițiștii au intrat și ei în acțiune și sunt la intrările și ieșirile din aceste localități. Au anunțat însă și rute ocolitoare.

  „Incepand cu data de 05.11.2020, ora 05.00, următoarele localități intră în carantină: Pesac, Fibiș, Dudeștii Noi, Becicherecu Mic, Giroc cu satul aparținător Chișoda, Dumbrăvița, Moșnița cu satele apartinatoare Rudicica,Urseni,Albina și Moșnița Veche; și Ghiroda fără satul Giarmata Vii. Rutele ocolitoare pentru localitatea Dumbrăvița sunt următoarele:

  1.centura ocolitoare Timișoara-DN 69 Calea Aradului;

  2.centura ocolitoare Timișoara-DN 6 Calea Lugojului.

  Pentru cei care doresc sa tranziteze localitatea Moșnița pe DJ 592 dinspre Chevereșu Mare ruta ocolitoare este: 1.DJ 592 A- Otvești-Stamora Română-Liebling-DN 59 Jebel-DN 59 Șag- Calea Șagului. Cu privire la localitățile carantinate pentru care nu au fost stabilite rute ocolitoare este permisă tranzitarea, fiind interzisă oprirea pe teritoriul acestora”, a transmis IPJ Timiș.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.