75% din apartamentele din Timişoara, fără căldură şi apă caldă. UPDATE: Furnizarea se va relua după ora 20:00

122

Timişorenii racordaţi la sistemul de centralizat de căldură şi apă caldă s-au trezit cu o surpriză foarte neplăcută. Luni dimineaţa, din cauza unei avarii, Colterm a fost obligat să lase 75% din clienţii săi fără apă caldă şi fără căldură.

„Luni, 15.02.2016, la primele ore ale dimineții a survenit o avarie de mari dimensiuni la rețeaua de transport a energiei termice, din cauza căreia nu s-a mai putut menține presiunea în sistem. Din nefericire, din acest motiv, aproximativ 75% dintre consumatorii de energie termică din municipiul Timișoara au rămas nealimentați cu apă caldă și încălzire”, au transmis reprezentanţii Colterm.

După ce au lăsat aproape un oraş întreg fără agent termic, în plină lună februarie, angajaţii Colterm s-au pus pe treabă pentru a remedia situaţie. În jurul prânzului, mare parte dintre zonele afectate de această avarie majoră este alimentată cu apă caldă și căldură. Probleme mai sunt în zona centrală a Timişoarei, respectiv la punctele termice 1A, 1B, 2, 3, 4, 4A, 4B, și 24.

„În continuare se lucrează la remediere avariei și eliminarea acesteia, astfel încât în cel mai scurt timp toți clienții COLTERM să fie alimentați cu apă caldă și încălzire termică.Vom reveni cu informații imediat ce vom cunoaște durata lucrărilor”, mai spun cei de la Colterm.

UPDATE: Revine căldura şi apa caldă, după ora 20:00

Reprezentanţii Colterm anunţă că au descoperit locul unde a avut loc avaria majoră a reţelei de distribuţie, care a lăsat, luni dimineaţă, 75% dintre clienţi fără agent termic. Furnizarea, la toţi clienţii, se va relua după ora 20:00.

„Referitor la avaria majoră care a avut loc la rețeaua de transport energie termică, în această dimineață, luni, 15 februarie, suntem în măsură să vă comunicăm că a fost identificată în zona centrală, lângă Fântâna cu pești. În prezent se lucrează pentru remedierea acesteia, dar estimăm că reluarea apei calde și a încălzirii va fi posibilă în jurul orei 20:00”, au transmis reprezentanţii Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ