24.1 C
Timișoara
sâmbătă 20 iulie 2024

6 victime și un criminal în libertate! Polițiștii au instaurat filtre pe șosele din județ VIDEO

Criminalul din Făget este încă în libertate. Acesta se numește Ionel Boldea și este din localitatea Birchiș. Potrivit profilului său de Facebook, acesta deține arme și muniție. Între timp, polițiștii au descoperit mașina cu care Boldea a vrut să fugă.

Autoturismul, furat din Temerești, a fost găsit în apropierea localității Birchiș din județul Arad. Șoselele din Timiș sunt împânzite de polițiști. Oamenii legii au instalat filtre și îl caută în continuare pe criminal. Polițiștii din Arad sunt și ei pe urmele suspectului.

UPDATE: Se pare că femeia care a fost înjunghiată este în stare gravă, la spital. Acolo vor ajunge alți 4 oameni. Din primele informații, se pare că în Temerești a avut loc un incident violent. Bărbatul a bătut trei oameni și după ce a furat autoturismul, a lovit cu mașina un al patrulea.

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Restricțiile de circulație pe drumurile din Timiș se suspendă

Având în vedere actualizarea prognozelor Administrației Naționale de Meteorologie și anunțurile referitoare la scăderea temperaturilor sub limita caniculei, restricțiile de trafic pe drumurile aflate...

Tot mai mulți „bucătari” parchează „tigăile” pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Ce amenzi riscă împătimiții acestui sport extrem?

Mai mulți șoferi din Timișoara au fost amendați fiindcă au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Aceștia au fost înștiințați și sancționați. „ (...)potrivit...

Citește și :