580 de lei – suma de care ,,a scăpat” un bărbat la început de an. Ce greșeală a făcut

299

Polițiștii locali au intervenit ieri, în jurul orei 12.45, la o sesizare prin care se semnala faptul că un autoturism era parcat pe calea de rulare a tramvaiului în zona străzii Gheorghe Adam, langă Spitalul de Cardiologie, blocând circulația acestuia.

La fața locului, polițiștii locali au constatat că pe liniile de tramvai se afla staționat un autoturism Hyundai, cu numere de Gorj. Oamenii legii au luat măsuri pentru identificarea proprietarului mașinii pentru a-i pune în vedere să mute autoturismul.

,,Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul în Târgu Jiu, a fost identificat și sancționat conform OUG 195/2002 cu amenda de 580 lei și trei puncte penalizare la permis, eliberand calea de rulare a tramvaiului. Menționăm că timpul scurs din momentul sesizării și pană la sosirea la fața locului a echipajului de poliție locală a fost cel mai scurt posibil, conducătorul auto fiind identificat în cinci minute, astfel încat călătorii să nu fie puși în situația de a aștepta în mijlocul de transport în comun.”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Pe parcursul anului trecut, polițiștii locali au aplicat zeci de sancțiuni pentru blocarea circulației mijloacelor de transport în comun din municipiul Timișoara, fiind luate de fiecare dată măsurile legale în cazul conducătorilor auto.

LĂSAȚI UN MESAJ