49 de studenți evacuați la Agronomie! Incendiu de Ziua Europei… FOTO

5390

Inspectoratul pentru Situații de Urgență BANAT al județului Timiș a fost anunțat, la ora 11:30, referitor la izbucnirea unui incendiu la una dintre camerele căminului numărul 2 din cadrul Institutului Agronomic Timișoara.
La locul intervenției s-au deplasat 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară mecanică, 2 autospeciale de transport persoane și victime multiple, 1 autospecială de intervenție la accidente colective și calamități, 2 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe SAJ, 6 ofițeri, 30 subofițeri, două echipaje de poliție, comanda intervenției fiind preluată de conducerea inspectoratului.
La sosirea echipajelor, la locul intervenției s-a constatat faptul că incendiul se manifesta la nivelul etajului 2 al căminului.
Incendiul a fost lichidat în timp foarte scurt, dar în urma acestuia a rezultat o canititate foarte mare de fum care a inundat holurile căminului de la etajele superioare.
Au fost evacuate un număr de 49 de persoane, care din fericire nu au avut de suferit de pe urma incendiului.
Intervenția a fost dificilă din cauza cantității foarte mari de fum eliberate în urma incendiului și datorită unor persoane recalcitrante care au făcut necesară intervenția echipajului de poliție.
Cauza probabilă a incendiului este efectul termic al curentului electric (prelungitor electric suprasolicitat).

LĂSAȚI UN MESAJ