48 de tineri au șansa să își vadă visul cu ochii, cu ajutorul ERASMUS PLUS

98

Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială (APSES) din Timișoara anunță încheierea proiectului ”Target the moon and you`ll reach the stars!”, proiect finanțat prin fonduri ale UE în cadrul programului ERASMUS PLUS.

Proiectul a fost implementat de către Asociația Practicienilor și Specialiștilor în Economie Socială din România în parteneriat cu Youthfully Yours Sk din Slovacia, Associazione Culturale Jumpin din Italia, Center For Educational and Development Initiatives Innova Lab Bitola din Republica Macedonia, Fundacio Catalunya Voluntaria din Spania, Sdruzenie Aktivno Balgarsko Obshtestvo din Bulgaria, Planbe Plan It Be It din Cipru și Meraki din Croația în perioada mai – noiembrie 2019, și a urmărit dezvoltarea de competențe antreprenoriale pentru 48 de tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 ani din cele opt țări partenere. Prin implementarea acestui proiect, partenerii și-au propus atingerea următoarelor obiective principale și au obținut rezultatele preconizate:

  1. Îmbunătățirea abilităților necesare pentru a vinde și promova o afacere în mediul rural pentru 40 de tineri și 8 lideri de grupuri din cele 8 țări partenere;
  2. Îmbunătățirea abilităților celor 40 de tineri și 8 lideri de grup din cele 8 țări partenere în dezvoltarea și implementarea afacerilor mici în regiunile rurale;
  3. Formarea a 40 de tineri și 8 lideri de grup din cele 8 țări partenere în managementul afacerii în zonele rurale;
  4. Dezvoltarea spiritului antreprenorial a 40 de tineri și 8 lideri de grup din celețări 8 partenere;

5. Dezvoltarea creativității și a gândirii inovatoare a 40 de tineri și 8 lideri de grup în dezvoltarea companiei prin simulare, comerț echitabil și discuții cu experți.

LĂSAȚI UN MESAJ