Liderul USR Timiș, ironic la adresa președintului CJ, Călin Dobra, în povestea surpării unui tronson de drum proaspăt reabilitat

149

Cristian Moș, președintele USR Timiș și-a exprimat, ironic, părerea după apariția în spațiul public a unor imagini care arată că recent reabilitatul drum ce leagă Utvinul de Sânmihaiu Român s-a surpat, la nici două săptămâni de la turnarea noului strat de asfalt.

Moș a atașat postării și câteva imagini de dinaintea reabilitării tronsonului de 5 kilometri de drum pentru a arăta modul în care a fost executată lucrarea: ”

Călin Dobra ne spune că nu știe de ce s-a întâmplat acest lucru, că drumul este în garanție și că specialiștii vor trebui să-și dea seama. Eu cred că lucrările astea făcute de mântuială prevestesc alegerile.

”Șoferii vor circula în condiții excelente pe tronsonul de aproape 5 kilometri, pe care a fost turnat un strat nou de asfalt. Lucrările, în valoare de peste 1,2 milioane de lei, erau absolut necesare.” ne spune Călin Dobra. Prin crăpătură se poate vedea direct asfaltul vechi. L-au turnat direct peste. Marea problemă este că dacă toți cei 5 km au fost realizați la fel, atunci aceste probleme se vor repeta pe toată lungimea drumului județean.

Să nu uităm că este totuși o perioadă cu trafic foarte redus! Ce se va întâmpla în câteva luni de trafic normal? Cel mai ciudat pentru mine este să mă uit la imagini de acum un an cu acel drum și să constat că era destul de bun. Adică drumul nou pare că va ajunge în câteva luni mult mai rău decât a fost înainte de ”modernizare”.

Probabil că era muuuult mai ieftin să facă reparații punctuale, decât să-l supra-asfalteze pe tot”, scrie pe Facebook, liderul USR Timiș.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.