14.1 C
Timișoara
sâmbătă 18 mai 2024

1470 de locuri bugetate pentru viitorii masteranzi ai Universității Politehnica Timişoara

Universitatea Politehnica Timişoara organizează, în intervalul 4-22 iulie 2016, concursul de admitere pentru ciclul master. Candidații au la dispoziție 1470 locuri bugetate, respectiv 625 locuri cu taxă, la 67 de specializări. Candidaţii sunt așteptați să se înscrie online sau la sediile facultăţilor, după cum urmează:
prima etapă 4-8 iulie, interviu 11-12 iulie;
a doua etapă 12-22 iulie, interviu 25 iulie.

Universitatea Politehnica a hotărât să organizeze 2 etape de înscriere la master, pentru a veni în întâmpinarea studenților care termină examenul de licență mai târziu decât absolvenții Politehnicii. Astfel, sunt așteptați să devină masteranzi UPT tineri de la toate universitățile timișorene și nu numai.

UPT se numără printre puținele universități din țară care oferă cazare tuturor studenților săi, netimişoreni, în cele 16 cămine studențești (peste 5000 de locuri de cazare). Servirea mesei se poate face în restaurantele studenţeşti, la preţuri preferențiale. Studenții UPT își desfășoară orele de educație fizică şi activităţi recreative în cadrul a două baze sportive cu dotări de ultimă oră: două bazine de înot semiolimpice, unul acoperit și unul descoperit; terenuri acoperite și descoperite de fotbal, tenis, volei, handbal, pistă de atletism; săli de forță și fitness. Accesul la bazele sportive este gratuit pentru politehniști. De asemenea, studenții UPT beneficiază au acces gratuit la noua Bibliotecă – un spațiu impresionant, dotat cu tehnologie de ultimă generație și spații proiectate pentru toate nevoile studenților: studiu individual sau în grup, ședințe de lucru internaționale, relaxare sau socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Sute de timișoreni au participat la „Dialogul public cu Garry Kasparov –Provocările Lumii Moderne”, organizat de UPT

În urma interesului extraordinar manifestat pentru conferința „Tech Talks by UPT”, Universitatea Politehnica Timișoara a ținut să ofere timișorenilor un eveniment special, dedicat exclusiv...

Legendarul șahist Garry Kasparov, invitatul Politehnicii din Timișoara | FOTO-VIDEO

Garry Kasparov va mai putea fi ascultat în 16 mai 2024, la Teatrul Național din Timișoara, într-un dialog interactiv și inspirațional moderat de Cătălin...

Citește și :