100 de muncitori blocaţi pe un drum judeţean!

114

Peste 100 de muncitori din localităţile arădene Şeitin şi Semlac au rămas blocaţi pe Drumul Judeţean 709 D. Sâmbătă dimineaţa, drumul era plin de zăpada căzută în cursul nopţii. Autorităţile judeţene şi firma care ar trebui să se ocupe de deszăpezire nu au intervenit, iar autobuzele, care duceau oamenii de la muncă, nu au putut înainta. Au rămas practic blocate în omătul mare care a pus stăpânire pe drum.

Aproximativ o oră şi jumătate a durat disperarea celor care se aflau în autobuze. În acest timp unii au sunat după prieteni sau cunoştinţe, care să vină să îi ia cu maşini mici. „E o adevărată bătaie de joc ceea ce s-a întâmplat aici. Nu interesa pe nimeni. Cei de la Consiliul Judeţean stau bine-merci acasă, la căldură, iar noi a trebuit să aşteptăm să vină vecinii după noi, să ne ducă acasă. Autobuzele nu puteau înainta din cauza zăpezii de pe drum”, ne spune unul dintre muncitorii care se aflau în cele şapte autobuze blocate în zăpadă.

Nu doar autobuzele au avut de suferit, ci şi câteva zeci de autoturisme cafre voiau să parcurgă acest drum judeţean.

De altfel şi alte drumuri judeţene din Arad sunt greu de parcurs în condiţii de iarnă, cu atât mai mult cu cât nu s-a intervenit pentru a fi deszăpezite.

sursa: ziardearad

 

LĂSAȚI UN MESAJ