Produsă în Banat, vândută în toate colţurile lumii. AUR’A, apa minerală naturală a ajuns până şi în Asia

1760

AUR’A este apa minerală naturală care provine chiar din Munţii Banatului, fiind îmbuteliată la poalele masivului Cracul de Aur, în localitatea Ocna de Fier. Procesul de îmbuteliere este conform standardelor de calitate, într-o fabrică nouă şi modernă, pe o linie complet automatizată. Cu un pH de doar 8,25 la sută, apa alcalină naturală a primit distincţia Superior Taste Award 2016 cu trei stele, la Bruxelles, din cadrul Institutului Internaţional de Gust şi Calitate. AUR’A este singura apă din România premiată cu trei stele, maximum posibil.

Filtrată prin mai multe etape, apa reuşeşte să atingă cele mai înalte calităţi. Conţine în mod natural coloizi de aur şi argint, pe lângă alte elemente chimice dozate de natură. De aici provine şi numele apei- AUR’ şi A de la argint. AUR’A poate fi comparată cu orice apă din zona premium şi de lux din lume.

Un produs românesc, ajuns în toate colţurile lumii. Apa se comercializează atât în Europa, în ţări precum: Germania, Slovacia, Cehia, dar şi pe alte continente. Asia şi America sunt două dintre principalele continente vizate, unde a ajuns produsul românesc. În Emiratele Arabe Unite apa se află momentan într-o fază de testare. Pe teritoriul României apa a ajuns doar la câţiva comercianţi din zona Horeca.

Horaţiu Rada, administratorul şi asociatul CO AUR’A Mineral Water, declară că: „Apa nu se va distribui în supermarketuri deoarece se pune preţ pe calitatea apei, ce include automat preţuri mai ridicate. Produsul creat este altceva. Eu şi echipa mea am reuşit să aducem pe piaţă un produs de înaltă calitate. Un singur argument pentru a dovedi acest lucru este faptul că noi am decis să îmbuteliem apa doar în recipiente de sticlă. În plus, trăim într-o lume în care suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri ieftine”.

 

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ