Primarul Timișoarei nu-i lasă pe membrii USR să strângă semnături, dar face sondaj pe Facebook

129

Nu le-a permis membrilor USR să strângă semnături în centrul Timişoarei pentru Campania “Fără penali în funcţii publice”, dar face el sondaj pe Facebook. Aşa consideră primarul Timişoarei, Nicolae Robu, că se poate duce lupta împotriva infractorilor care, culmea, stau lejer în Parlament.

Şi asta după ce i-a scos din Piaţa Victoriei pe membrii USR. Nu a durat mult şi pe Facebook a apărut următorul sondaj: “Am spus în nenumărate rânduri: ca om ultracorect, ultracinstit și cu profund respect pt lege, îmi doresc ca în țara mea să nu poată ocupa funcții publice cei certați cu legea! Să nu uităm: suntem 20 de milioane, arhidestui cinstiți! Vreau însă ca lupta pt așa ceva să fie dusă și ea cu respectarea legii, nu mai presus de lege, cum face USR. Stat de drept înseamnă supremația legii în tot și pt toți! Cei ce pledăm pt asta trebuie să fim model! Dv cum vreți?”.

Problema este că în timp ce semnătuirle strânse de USR au şanse să ajungă în dezbaterea Parlamentului şi pot să modifice legislaţia, sondajul e pe reţeaua de socializare nu are nicio imporanţă legală sau administrativă.

LĂSAȚI UN MESAJ