Zorlenț, Caraș-Severin: candidatul la primărie Marius Ion Ișfan, reținut pentru mită electorală. Tatăl său, actual primar, suspendat într-un dosar penal

8594

Lucrurile asupra cărora unul dintre candidații la fotoliul de primar al comunei cărășene Zorlenț, Martin Cornea, atrăgea atenția că se întâmplă în proximitatea alegerilor, pare-se că se confirmă.

Candidatul liberal Marius Ion Ișfan, fiul actualului primar suspendat în urma unui dosar penal, a fost reținut vineri după-amiază de polițiști, la Reșița. El este acuzat că ar fi oferit mită electorală unor indivizi care să voteze, cu viză de flotant, la Zorlenț, pentru candidatul în cauză. Ișfan ar fi fost surprins chiar în preajma sediului Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor, cu o listă asupra lui ce pare să fi conținut numele pentru care trebuia Marius Ișfan să resolve vizele de flotant.

Martin Cornea făcuse în prealabil o plângere la IGP pe această speță, care, iată, s-ar putea concretiza. Împreună cu candidatul liberal a fost reținut și un alt tânăr din localitate, Bogdan Drângă, care a rămas în arest preventiv. În ce-l privește pe Marius Ion Ișfan, el a fost eliberat sâmbătă dimnineță la ora 6, dar a fost plasat sub control judiciar. Nu are însă interzise alte drepturi și libertăți, ceea ce îi dă posibilitatea să candideze duminică.

 

LĂSAȚI UN MESAJ