Ziua Studenților la expoziția „Our Body” din Timișoara, în care sunt prezentate corpuri umane. Ce surpriză li s-a pregătit

1784

Studenții care învață la una dintre universitățile de stat sau particulare din Timișoara care nu au apucat încă să viziteze expoziția „Our Body – Universul interior”, în cadrul căreia sunt prezentate corpuri umane, sunt așteptați astăzi la Muzeul Banatului. Asta pentru că își pot cumpăra bilete de intrare cu doar 20 lei, față de 60 lei cât era prețul normal, pe baza carnetului sau a legitimației de student.

Potrivit organizatorilor, mii de persoane, români și străini, au vizitat până acum expoziția, de la deschiderea sa. Biletele reduse pentru studenți vor putea fi achiziționate doar de la casa de bilete de la intrarea în expoziție, la Muzeul Banatului, Bastionul Maria Theresia.

Mai avem doar două săptămâni de petrecut în Timișoara, și vrem ca toată lumea să profite de această ocazie de cunoaștere unică”, spune Heidi Pinchal, purtător de cuvânt al expoziției.

Expoziția „OUR BODY: Universul Interior” relevă misterele anatomiei și fiziologiei cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale și secțiuni. Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-și convingă vizitatorii de importanța alegerilor cotidiene, nevoia de o nutriție corectă, sport regulat, un stil de viață sănătos, prezentând impactul unor obiceiuri nocive precum fumatul sau consumul excesiv de alcool. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Programul de vizitare este zilnic, de luni până duminică, între orele 10.00 și 21.00 (ultima intrare de la ora 20.00), iar copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ