Zilele Adenium la Universitatea de Vest din Timișoara

150

În perioada 21-25 noiembrie, în Holul Mare al Universității de Vest din Timișoara, va avea loc evenimentul Zilele Adenium, prin care vă invităm să descoperiți titlurile care apar la editura Adenium din Iași.

Principiile care marchează activitatea Adenium (www.adenium.ro) sunt pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. De la activitatea editorială la cea de producție a unor importante evenimente culturale, Adenium parcurge, în fiecare zi, un exercițiu al excelenței.

Adenium propune o ofertă de carte care conține peste 140 de titluri publicate în format print (peste 70.000 de volume tipărite), ePub și PDF, în următoarele colecții: Punct RO, Anthropos, Colloquium, Biblioteca Gramsciana, Action, Christia, Universalis, Headline, Equilibrium, Discendo, O inimă de Broscuță, BD Junior și Căsuța Fermecată.

Toate titlurile care apar la Adenium se bucură, cu această ocazie, de reduceri spectaculoase, de până la 60%, pe care vă invităm să le descoperiți în perioada 21-25 noiembrie în Holul Mare al Universității de Vest din Timișoara.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Universității de Vest din Timișoara și coordonat de către lect. univ. dr. Emanuel Copilaș, reprezentantul editurii pentru partea de vest a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ