22.1 C
Timișoara
luni 22 iulie 2024

Zeci de șoferi teribiliști „și-au găsit leacul” vineri noapte

Șoferii prinși băuți la volan, pe străzile din Timișoara s-au ales cu amenzi, dar și cu permisul suspendat.

În urma raziilor din trafic,  30 de șoferi s-au ales cu amenzi, în valoare de peste 21.000 de lei. Dintre aceștia, 24 au rămas fără permis. Alți opt s-au ales fără certificatul de înmatriculare. De asmenea, 11 conducători s-au urcat la volan băuți. Șapte șoferi teribiliști au fost prinși depășind limita legală de viteză.

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș fac periodic controale în trafic pentru a preveni conducerea vehiculelor în stare de ebrietate, dar și sub influența substanțelor interzise, dar și pentru a-i responsabiliza pe șoferi.

În cursul acțiunii de ieri noapte, aproape 300 de conducători auto au fost controlați. Acțiunile vor continua și în perioada următoare, conform informațiilor transmise de IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Sărbători culinare la Povergina

Asociația Biserici Înlemnite alături de Asociația My Banat și comunitatea locală din Povergina au organizat sâmbătă, 20 iulie, a doua ediție a Zilelor patrimoniului,...

Cum poți să joci craps la nivel profesionist?

Craps este un joc cu 2 zaruri, unde regulile sunt mai simple decât par la prima vedere. Sunt 4 pariuri bune, care au avantaj...

Citește și :