Zeci de nereguli depistate de polițiștii de pe Bega

57

În ultima lună oamenii legii au descoperit zeci de nereguli comise pe malurile Begăi. Cei prinși că aruncă gunoaie pe jos sau în apă, strică mobilierul urban sau consumă alcool,sunt amendați de agenți.

”În ultima lună au fost identificate 60 de nereguli, de la începutul anului fiind constatate 232, principalele probleme fiind mobilierul urban deteriorat, iluminatul public nefuncțional în unele zone, vegetație necosită, rampe de deșeuri pe maluri, copaci căzuți în Bega, coșuri de gunoi și toalete neigienizate, cabluri căzute. De asemenea, tot de la începutul acestui an, polițiștii locali au aplicat un număr de 95 sancțiuni contravenționale pentru consum de alcool, tulburarea liniștii publice, aruncarea de deșeuri, formarea de rampe clandestine de deșeuri. Pe lângă patrularea cu șalupa pe Bega au mai fost organizate și acțiuni de ecologizare, de la începutul anului fiind organizate un număr de cinci astfel de acțiuni, dar și pe alte linii”, spun agenții.

Au fost depistate și 16 persoane fără adăpost care au fost îndrumate către serviciile sociale. Polițiștii locali vor acționa și în continuare pentru menținerea liniștii și siguranței atât pe canalul Bega cât și pe malurile acestuia.

LĂSAȚI UN MESAJ