Zeci de mașini circulă fără drept pe străzile din Timișoara

203

Zeci de mașini circulă fără a avea voie pe străzile din Timișoara. Unele dintre ele nu au numerele în regulă, dar multe nu trec testele tehnice și totuși continuă să meargă prin oraș, poluând aerul.

Potrivit polițiștilor locali, 47 de astfel de cazuri au fost constatate în acest an.

”Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au constatat anul acesta, pe lângă aplicarea a 10.566 de sancțiuni contravenționale autovehiculelor oprite sau staționate neregulamentar, un număr de 47 infracțiuni la regimul rutier, majoritatea pentru punerea în circulație de autovehicle neînmatriculate sau neînregistrate și pentru conducerea de autovehicule sub influența alcoolului, infracțiuni care au fost înaintate spre soluționare polițiștilor din cadrul Biroului Poliție Rutieră”, spun polițiștii.

Ultimul caz a fost depistat, marți seara, în zona Mehala. O persoană a pătruns pe una din străzile din perimetrul pieței, prevăzută cu indicatorul acces interzis, motiv pentru care agenții aflați în patrulare au oprit mașina. La volan se afla o femeie de 42 de ani din Timișoara.

În baza de date s-a observat că autoturismul cu numere provizorii avea autorizația de circulație expirată de o lună. Femeia a ajuns pe mâna polițiștilor de la Rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ