Zeci de fluxuri de vaccinare anti-COVID așteaptă să fie deschise în Timișoara

  184

  Timișorenii nu au prea reușit să se vaccineze anti-COVID-19, în orașul de pe Bega. Cele două centre deschise acum nu pot face față cererilor, dar nici dozele nu ajung pentru imunizarea tuturor persoanelor care se încadrează în etapa a II-a, astfel că mulți dintre locuitorii orașului au ales să se programeze la Lugoj, Făget sau chiar în județul Arad, la Lipova, Sebiș sau Chișineu-Criș.

  Primarul Timișoarei anunță că sunt în așteptare zeci de fluxuri de vaccinare și tot ce lipsește este avizul DSP Timiș și dozele necesare. „În 8 februarie vom deschide noi fluxuri și cu siguranță se va întâmpla asta și la ISHO. Am dotat mai multe centre care așteaptă, în Casa Tineretului sunt 8 fluxuri care așteaptă, la VOX Center, un alt contract, unde sunt tot 8 fluxuri care așteaptă să fie deschise, la Muzeul Transportului în Comun momentan sunt 4 fluxuri care așteaptă să fie deschise, la Incuboxx am pregătit 12 fluxuri, în clădirea folosită de Spitalul Municipal pe intrarea Doinei avem 8 fluxuri. Timișoara este gata să primească un număr mare de doze și suntem pregătiți să vacxcinăm un număr mare de oameni, doar să ni se aloce fluxurile și dozele”, a declarat, joi, primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

  Vă reamintim, momentan, timișorenii au la dispoziție două centre, la Spitalul Militar și la Iulius Mall. La ISHO vor fi deschise și 3 fluxuri speciale pentru cadrele didactice și elevi. Primarul a explicat că un flux înseamnă, de fapt, un scaun pentru vaccinare.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.