Zeci de copii din Timişoara se bucură de ghiozdane şi rechizite la început de an şcolar

179

De luni dimineața, copiii iau din nou ghiozdanele în spate și pleacă la „muncă”. Dar, din păcate, nu toți se bucură de condiții perfecte pentru a începe școala. Sunt destul de multe cazuri de familii cu posibilități materiale mai reduse ce nu pot asigura măcar necesarul minimal pentru a umple un ghiozdan. Unii nici ghizdan nu (mai) au. Fie nu au avut deloc, fie s-au făcut ferfeniță de tonele de cărți ce sunt cărate de-a lungul unui an.

Pentru un număr de școlari este bucurie. Au primit un cadou constând din rechizite atât de necesare. Organizaţia de Femei a PSD Timişoara le-a pregătit elevilor o supriză cu ocazia începutului de an şcolar 2017-2018. În cadrul unei acţiuni caritabile au fost oferite 86 de ghiozdane noi şi rechizite necesare copiilor care se pregătesc de şcoală.

„Este un proiect social de suflet în care PSD Timiş se implică an de an. Dorinţa noastă este să oferim un cadou copiilor înainte de începerea noului an şcolar. Le-am transmis să se bucure de copilărie, pentru că este o perioadă minunată din viaţă, pe care o să şi-o amintească cu nostalgie peste ani”, a declarat preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra.

Ghiozdanul dăruit micuţilor conţine caiete, penare, carioci, creioane şi acuarele.

„Am dorit să aducem un zâmbet copiilor şi să le dăruim un ghiozdan complet echipat pentru noul an şcolar. Campania noastră se adresează elevilor din învăţământul primar, cărora le-am oferit şi un program cu jocuri, muzica şi dans, în care am implicat şi părinţii”, a spus preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Timişoara, Gabriela Popovici.

ghiozdane elevi

LĂSAȚI UN MESAJ