Zeci de bilete de tratament pentru pensionarii din Timiș, în diferite stațiuni din țară

2606
tratament pensionari

Casa Județeană de Pensii Timiș trimite zeci de pensionari pe banii statului în stațiunile balneare din țară. Nu mai puțin de 73 de bilete de tratament sunt puse la dispoziția persoanelor vârstnice care suferă de diferite afecțiuni și a asiguraților bugetului asigurărilor sociale de stat. Biletele se distribuie prin solicitare directă la sediul instituției din Timișoara, începând cu data de 5 mai.

Astfel, sunt disponibile 45 de bilete de tratament pentru persoanele cu reumatism, în stațiunile Pucioasa, Saturn, Sangeorz, Neptun, Moneasa, 1 Mai, Geoagiu, Herculane și Sovata, unul în Sinaia pentru cei cu afecțiuni ale sistemului nervos, șapte bilete pentru persoane cu afecțiuni cardiovasculare, în Covasna și Vatra Dornei, 12 bilete pentru timișenii cu afecțiuni digestive, în stațiunile balneare Olănești și Caciulata și opt bilete pentru cei cu afecțiuni ale căilor respiratorii, în Govora și Turda.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox).

LĂSAȚI UN MESAJ