Weekend dur pentru șoferi! Politiștii din Timiș au facut ,,prăpăd” printre conducătorii auto

116

Sute de șoferi din Timiș au fost amendați în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Polițiștii de la Rutieră au împânzit drumurile din județ și i-au tras pe dreapta pe toți cei care au încălcat regimul rutier.

„În perioada 19 – 21 octombrie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, spun polițiștii.

Astfel, au fost amendați 353 de șoferi. Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 29 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ