Weekend cu restricții în centrul Timișoarei

62

În weekend, șoferii nu vor putea circula pe strada Gheorghe Dima din centrul Timișoarei. Așa cum Banatul Azi a anunțat deja, aici se lucrează și autoritățile au decis să închidă traficul complet pentru a termina cât de repede modernizarea arterei.

”Având în vedere complexitatea lucrărilor din zona centrală și necesitatea terminării acestora în timp cât mai scurt, se impune închiderea circulației în zonă. Graficul lucrărilor care au putut fi executate fără a afecta traficul și siguranța conducătorilor auto și a pietonilor a ajuns la final, iar lucrările care urmează a fi executate nu se pot realiza sub trafic. Drept urmare, se va închide traficul rutier pe str. Gh. Dima pe tronsonul cuprins între str. C. Brediceanu și str. Gh. Lazăr, în perioada 11.07.2020 (începând cu ora 07.00) – 12.07.2020 (până la ora 13.00), în vederea executării lucrărilor de așternere covor asfaltic”, anunță Primăria Timișoara.

Pentru evitarea blocajelor se recomandă să se folosească ca rute ocolitoare pentru relația: – Bv. Republici (Piața Regina Maria)- Piața Mărăști următorul traseu: bv. Regele Ferdinand I -str. 20 Decembrie- bv. I.C.Brătianu – str. Hector – Punctele Cardinale- Piața Mărăști; – Piața Mărăști -Bv Republicii: str. Gh. Dima – str. Gh. Lazăr -Calea Circumvalațiunii – Pasaj Jiul- bv. Republicii;

LĂSAȚI UN MESAJ