Vremea orgoliilor în alb-violet și alb-roșu. Când și unde se joacă derby-ul celor două „Poli” și cel al vestului

164

ASU Politehnica a intrat în zodia derby-urilor. După duelul câștigat cu concitadina Ripensia, „băieții în ghete” joacă, în Vinerea Mare, împotriva celeilalte grupări de pe Bega, ACS Poli, în vreme ce marele derby cu UTA  se va juca sâmbăta viitoare, în Aradul Nou.

Deși, inițial, se anunțase că duelul dintre cele două „Poli” se va disputa, la matineu, Vinerea Mare, pe „Știința”, în cele din urmă, gazdele de la ASU Politehnica au dat publicității o altă oră și o altă locație pentru derby-ul local cu ACS: ora 19:00, arena „Dan Păltinișanu„.

La opt zile distanță, echipa fanilor se va deplasa la Arad, pentru mult-așteptata încleștare cu UTA. Derby-ul vestului se va juca sâmbata viitoare, pe „Motorul”, de la ora 13:30, în transmisiune directă pe Digisport 1, TelekomSport 1 și LookSport. Duelul din Aradul Nou va fi primul din ultimele două sezoane în care, cel mai probabil, și cele două galerii se vor duela de la distanță.

Timișorenii pot primi până la 300 de bilete (n.red. – capacitatea arenei „Motorul” este în jur de 3.600 de locuri), după ce în ediția trecută de campionat nu au putut să își susțină favoriții la Șiria, drept pentru care jucătorii au și părăsit terenul în repriza secundă, în semn de protest. În urmă cu două sezoane, suporterii alb-violeți au făcut deplasarea în număr mare pe Mureș, dar au urmărit derby-ul dintr-o curte, în apropierea micuței arene din Aradul Nou.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.