19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Vreme rece la final de săptămână

Astăzi, vremea va fi apropiată de normalul termic. În cursul zilei, înnorările vor fi temporare și doar trecător la munte va fulgui. Spre seară, cerul se va înnora, iar noaptea aria precipitațiilor se va extinde. Vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, mai ales în Crișana, dar în zona de câmpie vor fi și precipitații mixte, care vor depune polei. La munte va ninge, mai consistent în Munții Apuseni, unde se vor cumula peste 15 l/mp. Vântul va prezenta intensificări mai ales în a doua parte a intervalului, în nordul Crișanei, unde vor fi rafale în general de 45-50 km/h, dar și la munte, mai ales în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 80-90 km/h, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 5 grade, iar cele minime între -5 și 1 grad, mai scăzute în depresiuni spre -7…-8 grade.

Mâine, vremea se va încălzi și va fi în general vântoasă. Cerul va fi mai mult noros la munte, unde va ninge, moderat cantitativ. În rest, înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile locale, mixte, mai ales sub formă de averse. Vântul va sufla în general moderat ziua, iar la munte, în zona înaltă, va sufla tare, viscolind ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 9 grade, iar cele minime între -4 și 1 grad, informează Serviciul Regional de Progonoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :