Vreme capricioasă în acest final de săptămână! Anunțul meteorologilor pentru Banat și Crișana

384

Astăzi, vremea va fi schimbătoare. Cerul se va înnora treptat. În cursul nopții pe arii relativ extinse  vor fi precipitații, mixte în Crișana și mai ales ploi în Banat. Izolat vor fi condiții de polei. La munte va ninge. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte. Izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 10 grade, iar cele minime între -1 și 3 grade, mai ridicate în sudul Banatului, până spre 5 grade.

Mâine, vremea va fi în general închisă și se va răci ușor. Cerul va fi mai mult noros. În cursul zilei pe arii relativ extinse vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare în Crișana și predominant sub formă de ploaie în Banat. La munte va ninge. În cursul nopții aria precipitațiilor, predominant sub formă de ninsoare, se va restrânge spre sudul Banatului.  Vântul va sufla slab la moderat cu intensificări de scurtă durată. În cursull nopții izolat va fi ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 7 grade, iar cele minime între -5 și 0 grade, mai ridicate în sudul Banatului, până spre 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ