19.5 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Vreme caniculară în vestul țării

Astăzi, vremea va fi foarte caldă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și local va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări. După-amiaza izolat la munte, iar spre seară și noaptea local în Crișana vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului, descărcări electrice, averse și posibil grindină.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 31 și 36 de grade, iar cele minime între 15 și 21 de grade, mai ridicate la deal până spre 23 de grade.

Mâine, vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic deosebit de accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări. În cursul zilei îndeosebi la munte, iar spre finalul nopții și în extremitatea vestică și nord-vestică, pe arii restrânse vor fi intensificări de scurtă durată ale vântului, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări temporare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 și 38…39 de grade, iar cele minime între 15 și 22 de grade, mai ridicate la deal până spre 26…27 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.
Sursa: Radio Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :