Vladimir Putin, pus în dificultate de o fată de 12 ani. Pe cine ar salva de la înec, pe Erdogan sau pe Poroşenko? VIDEO

466

Preşedintele rus Vladimir Putin a participat la sesiunea anuală de întrebări şi răspunsuri venite din partea populaţiei, liderul de la Kremlin primind circa 3 milioane de întrebări.

Cea care l-a pus cel mai mult în dificultate a venit din partea unei fete de 12 ani. „Aţi spus anul trecut că l-aţi salva pe Barack Obama de la înec. Dar pe Recep Erdogan sau Petro Poroşenko i-aţi salva? Pe care l-aţi salva primul?”, a întrebat Varia Kuzneţova, dovedind o memorie şi un interes uimitor pentru politica la nivel înalt a ţării sale.

„Ei bine, Varia, este o întrebare grea. Nici nu ştiu ce să spun. Dar, uite ce îţi spun, dacă este cineva care intenţionează să se înece, nu poţi să îl salvezi. Acum, noi suntem dispuşi să întindem mână oricărui partener, atâta timp cât îşi doresc asta”, a spus Vladimir Putin, fără să-i dea de fapt un răspuns precis interlocutoarei sale de doar 12 ani.

Președintele rus a subliniat că el consideră Turcia o țară prietenă, la fel și poporul turc, dar că există unele probleme cu unii oameni politici, al căror comportament nu este tocmai adecvat.

Rusia nu este și nu va ajunge într-o încercuire ostilă, s-a declarat convins președintele rus Vladimir Putin, în cadrul dialogului direct cu populația.

LĂSAȚI UN MESAJ