Viteză în coastă în Valea Domanului

107

Reșița rămâne și în 2018 singura prezență bănățeană în calendarul motorsportului românesc. Memorialul Werner Hirschvogel la Viteză în Coastă a ajuns la ediția a II-a și se va desfășura între 30 iunie și 1 iulie 2018 în Valea Domanului.

Organizatorul evenimentului este în acest an clubul timișorean CB Rally Vest, care a preluat prerogativele gazdei de la VSS Racing Club Timișoara. Cursa va conta ca și etapa a IV-a din Campionatul Național de Viteză în Coastă, dar și pentru etapele IV și V din Campionatul Național de Viteză în Coastă 2; totodată va exista și o clasă pentru autovehicule istorice. Cumulat asta va aduce la start numeroși concurenți. Evenimentul este singular în peisajul evenimentelor naționale din Banat.

Traseul pregătit este unul în lungime de 4,773 km, pe DN 58 între Reșița și Carașova, având o diferență de nivel de 164 m între start și sosire. Evenimentul începe sâmbătă dimineața, ora 8,30 până după-amiaza ora 20 cu antrenamentele, respectiv duminică de la ora 8,30 la 18 cu cele două manșe de concurs. Circulația rutieră va fi restricționată în intervalul orar respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ