Viorel Cataramă are simptome de coronavirus și se compară cu Regina Maria: „A făcut ce am făcut și eu”

259

Viorel Cataramă se compară cu Regina Maria atunci când vorbește despre incidentul pentru care s-a ales cu dosar penal și spune că a început să aibă simptome, după ce a îmbrățișat un bolnav de coronavirus din Bărbulești.

Viorel Cataramă a mers într-o localitate din Ialomița pentru a se infecta cu noul coronavirus.
El încă nu s-a testat pentru COVID-19. Viorel Cataramă spune că a început să dezvolte simptomele specifice coronavirusului.

„Am anumite simptome, sper să nu pățesc nimic. Mi-a crescut temperatura, am oarece apăsare în piept, am nasul înfundat. Nu am aceleași simptome ca acum două zile, îmi dau de gândit. Am ferma convingere că voi depăși, acest virus va intra în mine și va ieși așa cum a intrat. Sunt un bărbat sănătos”, a spus Viorel Cataramă.

El a menționat că urmează să se testeze în două săptămâni, dar și că „următoarele trei, patru zile sunt decisive”.

„Dacă pentru o îmbrățișare trebuie să fac pușcărie, așa să fie. O să o scoatem din pământ și pe regina Maria care a făcut ce am făcut eu și o băgăm în pușcărie. Situația este extrem de gravă. Nu putem să mai falimentăm România. Nu putem să rămânem nepăsători”, a declarat Viorel Cataramă.

Omul de afaceri și-a explicat gestul ca fiind modul lui de-a protesta faţă de măsurile impuse de autorităţi.

Explicaţiile nu au convins-o însă pe soţia lui, medicul Adina Alberts, care a anunţat pe Facebook că îl părăseşte, temporar.

În articolul Viorel Cataramă are simptome de coronavirus și se compară cu Regina Maria: „A făcut ce am făcut și eu”.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ