Violeții dau asaltul final pentru Cupa EHF

121

Handbaliștii timișoreni se află în fața meciului pe care l-au așteptat întreaga toamnă. Returul cu Ribnica pentru accederea în Cupa EHF se joacă sâmbătă, în Slovenia și începe de la 27-22 pentru Politehnica.

SCM Politehnica și-a făcut planul pentru meciul retur de la Ribnica, decisiv pentru calificarea în faza principală a Cupei EHF. Studenții au de apărat avantajul de 5 goluri de pe tabelă în manșa din Slovenia și speră că apărarea și disciplina vor fi elementele cheie și determinante pentru calificare.

”Ne aflăm în fața celui mai important meci al sezonului, după părerea mea, pentru că am plecat în competițiile europene cu gândul să trecem de primul tur. După aceea am văzut că se poate mai mult, iar în momentul de față suntem înaintea unei premiere pentru Timișoara, o performanță uriașă. Vom avea un meci foarte greu pentru că echipa din Ribnica e foarte disciplinată și cea mai puternică pe care am întâlnit-o până acum. Sper să ne apărăm bine, pentru că acolo se va face diferența”, a punctat căpitanul Cristian Fenici.

Alb-violeții pornesc de astăzi spre Slovenia în vederea pregătirii cât mai bune a partidei programate sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 20 a României. Meciul este arbitrat de o brigadă din Cehia, formată din Lukas Frieser și Radoslav Kavulic

Elevii lui Pero Milosevic se așteaptă la o replică dârză din partea lui RD Riko. Replică dictată și de valoarea handbaliștilor sloveni: ”Experiența adversarilor noștri vine din jocul interilor lor de echipă națională. Stau destul de bine în apărare, iar în atac cunosc foarte bine traseele și știu ce trebuie să joace. În ce ne privește pe noi, trebuie să jucăm aproape perfect pentru a putea să sperăm că vom câștiga și acolo.

100 de fani merg în Slovenia

Va fi foarte greu să ne calificăm, dar trebuie să dăm totul în teren pentru a trece în faza grupelor. Nu cred că ne mai putem surprinde cu ceva, ne cunoaștem deja foarte bine. Jucăm din ce în ce mai bine; se poate să ne gândim și la victorie, nu doar la calificare”, a subliniat interul Marko Lasica.

Poli nu va fi singură în returul din Slovenia. Aproximativ o sută de suporteri ai bănățenilor și-au anunțat prezența la acest meci, ceea ce denotă importanța disputei. De interesul major manifestat de fani se bucură handbaliștii care vor avea un colț de 100 de fanii în sala de 1.000 de locuri în care se joacă meciul de sâmbătă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ