Vino în Iulius Mall Timișoara, la Cremeria Emilia, să savurezi cea mai bună înghețată italiană!

897

Îngheţata, desertul preferat în sezonul cald, poate fi savurată într-o varietate de arome delicioase şi combinaţii care vor surprinde, la Cremeria Emilia, gelaterie deschisă de curând, în zona food court a Iulius Mall Timişoara.

Dacă vă place îngheţata, atunci o veţi adora pe cea preparată la Cremeria Emilia, care utilizează doar materii prime naturale, selecționate. Noua locaţie din Iulius Mall aduce în Timişoara îngheţata italiană de cea mai bună calitate, preparată doar cu lapte ecologic şi fructe proaspete, zahăr brun, fructoză şi materii prime din regiunile italiene. Îngheţata se produce în fiecare zi, fără grăsimi hidrogenate sau coloranţi artificiali.

Bomboane cu alune de pădure din Piemonte, biscuiţi cu fursecuri, fistic, alune, nuci, ciocolată în diverse combinaţii, cafea, mascarpone, fructe de pădure, lămâi, mandarine, portocale, fructul pasiunii, pepene galben, căpşuni, iaurt, cheesecake sunt doar o parte din multele arome de îngheţată care pot fi savurate la Cremeria Emilia, gustul fiind completat de vafe crocante. În plus, Cremeria Emilia oferă şi varianta vafelor fără gluten sau a celor vegane.

Cu un plus de lapte proaspăt, toate aromele înghețatelor devin frappè-uri cremoase, care pot fi savurate și cu frișcă.

Răsfăţul culinar de la Cremeria Emilia continuă cu brioșe cu înghețată, o multitudine de variante de semifreddo ideale în orice moment al zilei, dar şi cu preparate din înghețată fină și ciocolată fondantă, torturi şi diverse alte deserturi care au la bază delicioasa cremă.

Gelateria din Iulius Mall Timişoara este prima deschisă de Cremeria Emilia în afara Capitalei, unde este prezentă cu patru locaţii.

(P)

LĂSAȚI UN MESAJ