Vine frigul, drumarii asigură drumurile naţionale pentru o noapte geroasă. Vezi unde s-a acţionat în vestul ţării!

262
Meteorologii au anunţat că vremea se va răci semnificativ din acest weekend, aşa că drumarii iau măsuri pentru ca drumurile naţionale să nu pună problem şoferilor.
În vestul ţării, dar şi în celelalte regiuni din ţară, angajaţii de la Compania de Drumuri au împrăştiat, preventiv, material antiderapant pe şoselele pe care s-ar putea depune polei sau zăpadă în această noapte.
“Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează că în perioada 12.01.2018, ora 17:00 – 13.01.2018, ora 12:00, la nivel național, lucrătorii de la drumuri au acționat cu 715 utilaje și 6635,8 tone material antiderapant.
Menționăm că drumarii au acționat și acționează în continuare pe toate sectoarele de autostrăzi și drumuri naționale unde se impune pentru a asigura circulația rutieră în condiții de siguranță pentru participanții la trafic”, transmite CNAIR.
Angajaţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timișoara au acţionat pe  DN 68, DN 66A, DN 57, drumuri aflate pe raza județelor Timiș, Hunedoara, Caraș-Severin şi Mehedinți.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB
https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ