Viitorul construcțiilor metalice se stabilește la Universitatea Politehnica din Timișoara. Ce eveniment are loc

175

Viitorul construcțiilor metalice se stabilește, în aceste zile, la Universitatea Politehnica din Timișoara. După ce la sfârșitul lunii mai a avut loc pentru prima oară în România o conferință internațională, în perioada 30 mai  – 1 iunie, la Biblioteca Universității Politehnica Timișoara se desfășoară Conferinţa internaţională pentru Stabilitatea și Ductilitatea Structurilor Metalice.

„Peste 270 de autori din 28 de țări, de pe cinci continente, au contribuit cu 115 de lucrări științifice, acoperind nouă teme de maximă actualitate. Dincolo însă de numărul impresionant al participanților internaționali, trebuie să evidențiez calitatea celor prezenți la conferință: keynote speakerii fac parte din top 10 personalități ale domeniului, la nivel mondial”, a precizat academicianul Dan Dubină.

Personalitățile care participă la conferința organizată la Universitatea Politehnica din Timișoara provin din Stuttgart, Sidney, Hong Kong sau Statele Unite ale Americii.

Importanta manifestare științifică se desfășoară pentru a treia oară la Timișoara, edițiile precedente având loc în 1982 și 1999. Programul cuprinde pe lângă sesiunile paralele, workshop-ul Standardizarea procedurilor de evaluare a siguranței pentru modurile de rupere fragilă și ductilitate și ședința europeană a Comisiei Tehnice pentru Stabilitatea Structurilor Metalice.

SDSS2016

LĂSAȚI UN MESAJ