Vietnamezi angajați într-o comună din Transilvania, acuzați că au mâncat câinii localnicilor

851

Acuzații oribile la adresa unor vietnamezi angajați într-o fermă de pui din Gilău, județul Cluj.

Un localnic i-a reclamat la poliție că i-ar fi furat câinele, un dulău legat în lanț, pe care l-ar fi mâncat. Agenții au găsit în frigiderul asiaticilor resturile unui animal pe care le-au trimis specialiștilor, pentru a stabili ce tip de carne este. După această întâmplare șocantă, localnicii spun că în ultima vreme mai mulți câini au dispărut din comună.

Paznicul castelului Banfy din Gilău, care locuiește peste drum de căminul vietnamezilor, este cel care nu și-a mai găsit câinele în curte, deși îl ținea legat în lanț. Omul a făcut o cercetare sumară, apoi a chemat poliția.

Proprietarii fermei de pui unde lucrează vietnamezii nu au vrut să comenteze situația. Și nici muncitorii nu au avut voie să iasă din clădire ca să dea declarații.

La fermă de pui din Gilău lucrează 30 de muncitori din Vietnam. Localnicii spun însă că în ultimele luni mai mulți câini au dispărut, în mod suspect, din zonă.

1 COMENTARIU

  1. Bravo.sa-i manance pe toti,javre inutile care sunt pericol public si pe autoritati ii doare-n cour de cetatean. Politisti gardieni locali,primarie, administratie locala,toti platiti foarte bine si tot plin de javre sunt strazile. Poate-i mananca vietnamezii pe toti.ca romanii sunt degeaba.doar sa fure bani si sa stea degeaba daca s-ar putea.

LĂSAȚI UN MESAJ