duminică 22 septembrie 2019
VIDEO. Polițiștii din Banat au dezbrăcat un cerșetor, în stradă. Le-au demonstrat...

VIDEO. Polițiștii din Banat au dezbrăcat un cerșetor, în stradă. Le-au demonstrat trecătorilor că nu e olog

10023

Bărbatul, care mima un handicap grav, se deplasa în cârje şi apela la mila oamenilor pentru un ban. Poliţiştii l-au dezbrăcat în stradă, iar trecătorii au putut să vadă cine profita de bunătatea lor.

Un cerşetor olog a fost dezbrăcat în stradă de poliţiştii locali reşiţeni şi nu mare le-a fost mirarea trecătorilor când au înţeles că au fost păcăliţi de fiecare dată când îi lăsau un ban sau ceva de mâncare.

Bărbatul, care se prefăcea olog, era perfect sănătos şi venise din Sălaj. Pentru că nu avea un loc de muncă, a ales să cerşească pentru a obţine bani mai uşor. Şi-a legat piciorul la spate, cu gamba lipită de coapsă, şi-a făcut rost de două cârje, de cuvinte care stârneau mila localnicilor şi a pornit la cerşit.

Poliţia Locală: Reșiţeni, aveţi grijă cui întindeţi o mână de ajutor!

Acesta este mesajul transmis de Poliția Locală care a identificat astăzi un cerșetor-impostor care trăiește bine profitând de bunătatea oamenilor.

Poliţiştii locali se pare că îl aveau de ceva timp în vizor, însă astăzi l-au prins şi l-au dezbrăcat pe loc, în văzul lumii, ca toţi trecătorii să vadă cui au oferit mila sau ajutorul lor.

Falsul olog a fost sancționat cu amendă și lăsat să plece.

Reșițeni, aveți grijă cui întindeți o mână de ajutor!

Reșițeni, aveți grijă cui întindeți o mână de ajutor! Poliția Locală a identificat astăzi un cerșetor-impostor care trăiește bine profitând de bunătatea noastră.”Domnul” provine din județul Sălaj, a fost sancționat și trimis către localitatea de domiciliu. Imaginile vorbesc de la sine, vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile.

Publicată de Primaria Resita pe Joi, 21 februarie 2019

sursa – observator.tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ