Video. Doi oameni au avut parte de un sfârșit teribil, azi dimineață! Martori: ”Se auzeau strigăte din mașini”

692

Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite în urma unui accident frontal produs între doua mașini, duminică dimineata, lângă Lugoj.

Accidentul s-a petrecut la cinci kilometri de Lugoj, în apropiere de localitatea Găvojdia, pe DN6. Din primele cercetări făcute de polițisti se pare că o mașină înmatriculată în Bulgaria, care circula din direcția Caransebeș spre Lugoj, a pătruns pe contrasens și a lovit în plin mașina în care se aflau doi bărbați din Petroșani.

Mai multi martori au declarat pentru Lugoj Info.ro că este posibil ca șoferul bulgar să fi fost obosit.

”M-a depășit de vreo trei ori pe drum. Conducea haotic. Cand am ajuns aici m-am speriat. Am sunat la 112 că nu știam ce sa fac. Se auzeau strigăte din amândouă mașini”, a declarat un barbat.

În urma accidentului, doi adulți, cetățeni bulgari, au murit pe loc, iar o fetiță care se afla cu ei în mașină a fost transportată la spital. Din cealaltă mașină, atât șoferul, cât și pasagerul au ajuns și ei la unitatea sanitară din Lugoj. Martorii susțin că ambii erau conștienți, însă pentru unul dintre ei a fost necesară intervenția echipajelor de descarcerare. Polițiștii au demarat o anchetă care să lămurească împrejurările exacte în care a avut loc această nenorocire. Circulația în zonă a fost blocată mai bine de o oră.

sursa: lugojinfo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ