Victorie la scor în derby-ul bănățean la futsal

117

Informatica Timișoara a triumfat în derbyul bănățean din Liga I de futsal. Violeții au făcut scor, 10-3, în fief-ul Muncitorului Reșița.

Și episodul doi al derbyului bănățean din Liga I de futsal a avut aceiași învingătoare. Informatica Timișoara și-a pus la respect adversarul în partida cu rivala Muncitorul Reșița, la fel cum se petrecuse și în prima confruntare stagională încheiată cu 7-0.

Partida de luni seara, de pe Bârzava, nu a avut istoric. Timișorenii s-au impus cu 10-3 într-un meci în care zarurile erau aruncate de la pauză: 8-2. Violeții și-au permis luxul de a-l debuta pe juniorul Găvrilă, iar acesta a marcat două goluri la Reșița. Lista marcatorilor informaticienilor a fost completată de Simic (3), Ilaș (1), Deco (1), Nastai (1), Lupu (1), Savio (1).

Cu a opta victorie din campionat, timișorenii își păstrează locul trei în clasament. Joi seara, de la ora 19, Informatica va evolua la Sânnicolau Mare, în restanța cu United Galați din ultima etapă a turului. De partea cealaltă, Muncitorul e antepenultima, pe locul 8, cu doar 6 puncte. Peste o săptămână, cărășenii vor evolua pe terenul codașei City US Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.