4.1 C
Timișoara
duminică 21 aprilie 2024

Victorie clară în primul meci din play-out pentru Banat Girls Comloșu Mare

Banat Girls Comloșu Mare a început faza a doua a campionatului cu o victorie pe teren propriu în fața lui CSM Alexandria, grupare ce a terminat sezonul regular chiar în spatele echipei noastre, la 8 puncte diferență.

Meciul a început cu o ocazie a formației oaspete, în chiar primul minut de joc. Daniela Preda a pătruns pe partea dreaptă, trimis către poartă, iar Laura Vogt a scos în corner.
După aproximativ un sfert de oră de joc, Nara da Costa a executat perfect un corner, mingea a ajuns la Nicol Dincă-Vuia care a trimis în plasă pentru 1-0. Oaspetele au fost aproape de egalare un minut mai târziu, când un șut de la aproximativ 30 de metri a lui Katalin Dako a fost scos peste transversală de Laura Vogt. Până la pauză formația oaspete a mai avut o ocazie să egaleze, dar lovitura de cap a Danielei Preda s-a dus peste poartă, iar după 45 de minute scorul era 1-0.
În partea a doua Banat Girls a fost echipa mai prezentă în ofensivă, și asta s-a văzut și pe tabela de marcaj. La 10 minute de la reluare, după o centrare a Melisei Șodinca, mingea a depășit-o pe Nmara da Costa, dar a ajuns la Larisa Grigore, care a trimis-o în plasă.
În minutul 61, Larisa Grigore a trimis un balon spre Melisa Șodinca, iar căpitanul formației noastre a trecut mingea peste Maria Dumitru și a șutat la colțul lung, ducând scorul la 3-0.
În minutul 82, o pasă în adâncime a ajuns la Melisa Șodinca, aceasta a întors o adversară și a trimis în careu, unde a găsit-o pe debutanta Rebecca Melack, iar fotbalista cameruneză a stabilit scorul final, 4-0.
Banat Girls: Laura Vogt – Denisa Hațegan, Amanda Lihv, Nicol Dincă-Vuia, Gabriela Ivăncescu, Larisa Grigore, Rebecca Melack, Suzuho Yamasaki, Melisa Șodinca(c), Francesca Paige Frericks, Nara Estefania da Costa. Au mai intrat: Loredana Cosma, Anca Dobai, Andreea Tomescu

„A fost un meci de luptă, e clar că și adversarele noastre au vrut să scadă din punctele pe care noi le avem față de ele. Această victorie încă ne oferă liniște, sper să începem să mai strângem puncte, astfel încât să nu avem probleme cu barajul sau cu retrogradarea. Mă bucur pentru fiecare, pentru reușitele fiecărei jucătoare. A fost un meci de luptă, unul în care nu a mai contat posesia, fiecare jucătoare a încercat să joace minge lungă, să ajungă cât mai repede la poarta adversă încât să înscrie. Mă bucur că noi am făcut-o de 4 ori și ca astăzi nu am luat gol”, a spus la final antrenorul lui Banat Girls Comloșu Mare, Liviu Ivasuc.

„Am pierdut astăzi în fața echipei Banat Girls. Pot să spun că este o înfrângere dureroasă, ținînd cont că în prima repriză am irosit câteva ocazii importante. Așa este în fotbal. Când noi nu o băgăm în poartă, fotbalul ne pedepsește, și în repriza a doua ocaziile s-au răzbunat. Până la urmă așa e fotbalul, să avem ocazii, faze, goluri. Până la urmă trebuie să învățăm din acest joc, ceea ce nu a mers. Poate și încărcătura meciului și-a pus amprenta asupra echipei noastre, dar felicit echipa gazdă pentru rezultat și joc. Mai avem mult de muncă. Sperăm să ne îndeplinim obiectivul și să rămânem în Superligă”,
a spus după meci antrenorul de la CSM Alexandria, Călin Pistolea.

În runda viitoare, Banat Girls Comloșu Mare va juca în deplasare înpotriva Gloriei Bistrița.

Alte subiecte :

Citește și :