Viceprimarul Capitalei, un nou atac grosolan: „Mi-e scârbă să te aud vorbind. Vezi-ţi de treabă, că eşti femeie cu burta la gură

146

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, i-a spus, joi, în şedinţa Consiliului General, unei consiliere din partea USR că-i este ”scârbă” să o audă vorbind şi că este ”femeie cu burta la gură” care ar trebui să stea acasă şi să se pregătească de naştere.

”Eu nu am de gând să răspund aberaţiilor doamnei Ciceală, care mai este şi prietenă cu doamna Roxana Wring, turnătoarea. Îi răspund doar domnului Ţugui (Matei Ţugui, consilier USR), care mai are o şansă dacă nu se ia după gâştele astea. (…) Doamna Ciceală, mi-e scârbă să te aud vorbind. Te rog eu frumos, lasă-mă în pace. Vezi-ţi de treaba dumitale, că eşti femeie cu burta la gură. Du-te şi pregăteşte-te de naşterea copilului, nu mai vorbi tâmpenii”, a spus, joi, Aurelian Bădulescu, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Aurelian Bădulescu nu este la prima ieşire de acest fel. De exemplu, în iunie 2018, la finalul unei şedinţe, viceprimarul Bădulescu s-a ridicat şi a început să strige la consilierii USR care au votat împotriva proiectului, numindu-i de mai multe ori „javre”, „fraieri”, „bulangii” şi „animale”. „Bulangii, javre ce sunteţi! Nişte animale!”, le-a spus Bădulescu consilierilor USR.

LĂSAȚI UN MESAJ