Vicepreşedintele CJ Caraș, Ionuţ-Mihai Popovici, a renunţat la pensia specială

88

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Ionuţ Mihai Popovici, din partea PMP, a renunţat la pensia specială, de care ar putea beneficia potrivit actualei legislaţii, şi care ar fi fost în cuantum de 1.500 lei în plus faţă de pensia pentru limită de vârstă.

„Sunt oameni care au muncit greu, câte 30 – 40 de ani în uzinele reşiţene, şi au ieşit cu pensii de nimic. Nu cred că este corect sau moral faţă de oamenii care au muncit o viaţă, ca eu, după patru ani de mandat, să primesc 1.500 lei în plus faţă de pensia cuvenită. Unde este stabilitatea şi echitatea sistemului de pensii? Pensiile militare sunt altceva. Cu acestea sunt de acord, dar cu cele ale aleşilor locali, nu! Când mergi în fruntea unei primării ori a vreunui Consiliu Judeţean ştii ce restricţii ai, ce salariu ai şi nu te obligă nimeni să alegi acest drum”, a declarat vicepreşedintele CJ.

Acesta speră ca gestul lui să fie un semnal şi pentru ceilalţi colegi ai săi din administraţia publică şi să îi urmeze exemplul, mai ales acum, când sunt atât de evidente lipsurile din sistemul de sănătate, dar şi în ceea ce priveşte sistemul de învăţământ, ori cel administrativ, în special necesitatea unor drumuri mai bune.

LĂSAȚI UN MESAJ