Pentru ce au fost aplicate amenzi în prima zi de Crăciun în Timiș

102

A plouat cu amenzi în Timiș, în prima zi de Crăciun. Oamenii legii au constatat 20 de fapte penale și au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale.

Trei sute de poliţişti de la ordine publică, structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, investigaţii criminale sau investigarea fraudelor au acționat în județ. Principalele activităţi desfăşurate au vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Potrivit reprezentanților IPJ, în ultimele 24 de ore polițiștii au intervenit la 65 de evenimente, 57 dintre acestea fiind sesizate prin numărul unic de urgență 112. Au fost aplicate 55 amenzi a căror valoare se ridică la peste 17.000 de lei, 14 dintre acestea fiind pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

Pentru neregulile constatate în trafic, oamenii legii au aplicat 32 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 13 pentru depăşirea limitelor legale de viteză. În plus, au fost reținute opt permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ