Vestul bate restul! Ce investiții vor fi făcute anul viitor în cel mai elegant oraș din România

384

În 2019, vor fi construite 4 parcări supra şi subetajate cu peste 1500 de locuri, Oradea fiind singurul oraş din ţară cu o strategie privind parcările.

În vederea unei mai bune reglementări a mobilităţii urbane, în condiţiile creşterii numărului de maşini şi necesităţii găsirii de soluţii pentru problema parcărilor, executivul a elaborat un document intitulat „Strategie privind parcările din municipiul Oradea”, care a fost alcătuit în baza celor mai bune practici din oraşele europene.

Ţinta noastră este ca până în 2020, 75% din maşinile care parchează în Oradea să parcheze corect. Scopul nu este să-i amendăm pe oameni, ci ca aceste reglementări să fie aplicate în mod eficient“, a declarat Primarul Ilie Bolojan, într-o conferinţă de presă

În luna decembrie 2018, Consiliul local Oradea a aprobat contractare de către ADP Oradea a unei finanţări rambursabile, în valoare de peste 40 mil. lei, în vederea realizării investiţiilor publice la cele două parcări supraetajate din Oradea, de pe Bariţiu, respectiv Braşovului.

sursa: infooradea 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.