Vești proaste de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva

734
Vesti proaste de pe lotul 3 al tronsonului de autostradă Lugoj – Deva! Reprezentanții Pro Infrastructura anunță că CNAIR a oprit licitația pentru lucrările suplimentare din zona Holdea. Aici trebuiau începute lucrările pentru realizarea drumului de acces spre șoseaua rapidă.
Doar un ofertant a participat la licitație, dar se pare că în sistemul de achiziții nu au fost încărcate toate doumentele, așa că procedura trebuie reluată.
„Marți, 04.09.2018, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anulat licitația pentru lucrările suplimentare din nodul rutier de la Holdea, parte din lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Se pare că singurul participant (actualul constructor al acestui tronson, Comsa), în mod inexplicabil, nu a reușit să transmită toate documentele ofertei pe platforma electronică de licitație (SICAP). Această eroare duce la o nouă amânare de cel puțin o lună de zile pentru finalizarea descărcării Holdea și deschiderea circulației pe cei 21 de km între Holdea și Ilia”, transmute asociația.
Tronsonul 3 este cuprins între Coșevița și Ilia, iar  stadiul lucrărilor a ajuns în această vară la peste 85%.

Reprezentanții CNAIR confirmă anularea licitației. Aceștia spun că procedura se reia în această săptămână și speră să poată semna contractul pentru începerea construirii drumului de legătură.

LĂSAȚI UN MESAJ