18 C
Timișoara
joi 25 iulie 2024

Vești de ultimă oră de la ANM. Când se mai domolește arșița în Banat

Vremea caniculară, cu valori termice maxime ce tind spre 39 de grade în majoritatea regiunilor, va caracteriza următoarele două săptămâni (8 – 21 iulie) din punct de vedere meteorologic, în timp ce probabilitatea de apariţie a ploilor va fi destul de scăzută, relevă prognoza publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) și citată de Agerpres.

În Banat

În Banat, pe parcursul primei săptămâni, valul de căldură va fi persistent, va fi caniculă, cu medii ale temperaturilor maxime de 35 – 38 de grade, valori izolat mai ridicate fiind posibile între 11 şi 13 iulie.

Nopţile vor deveni tropicale, minimele termice urmând a se situa între 20 şi 24 de grade, în medie regională.

După data de 15 iulie, este estimată o ponderare a regimului termic, totuşi vor fi după-amiezi cu vreme local caniculară, cu temperaturi maxime de 32 – 35 de grade şi minime de 17 – 21 de grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Întreruperea furnizării de apă caldă

Pentru remedierea unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară de termoficare a Municipiului Timișoara, suntem nevoiți...

Frauda în cercetarea științifică

Subiectul despre m-am decis să scriu în această săptămână nu este nici nou, dar nici comod. Auzim deseori — și, mai ales, în contextul...

Citește și :