Vela vrea sa doboare doi dintr-o lovitură! Război care pe care în PNL Caraș-Severin

352

După ce au renunțat la Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, PNL Caraș-Severin a votat pentru excluderea din partid și a edilului-șef al Caransebeșului, Felix Borcean.

Conform expressdebanat.ro, Imediat după ce excluderea lui Torma a devenit certitudine, președintele Marcel Vela a vorbit despre situația complicată a lui Felix Borcean. Acestuia i s-a mai dat o șansă, cerându-i-se să prezinte public scuze față de Vela, dar primarul Caransebeșului a refuzat categoric. Practic, e doar chestiune de timp și simplă formalitatea excluderea acestuia.

„La Caransebeș exista o ședință programată pentru a fi invitat să discute vizavi de comportamentul său pro PSD și alianța din Consiliul Local. Am rugat președintele de acolo și pe viceprimar, respectiv pe Andrei Ungur și Marius Isac, să mai aibe o discuție cu Felix pentru că mi-e foarte greu să accept că am greșit acum trei ani propunându-l ca primar. Am considerat că e bine să-i mai dea o șansă. Nu știu cum s-a concretizat, cert este că am îndemnat la dialog și nu știu cum se finalizează discuțiile la nivelul Biroului Local. Totul depinde evident și de comportamentul lui Felix!”,a declarat Marcel Vela pentru expressdebanat.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ