Vedeta care se afla în avionul reîntors de urgență pe aeroportul din Timișoara. Foto

4903

Printre cei 41 de pasageri îmbarcați la bordul avionului TAROM care, sâmbătă, a fost întors  din drum după decolarea de pe aeroportul din Timișoara, se afla și Horia Brenciu.

Artistul a postat pe pagina lui de Facebook imagini chiar din momentul în care pasagerii erau coborâți din aeronava la bordul căreia s-au constat defecțiuni.

Fotografia a fost însoțită și de un comentariu din care reiese că artistului, deși pare să-i fi fost teamă de moment, a trecut cu ușurință peste acesta.

Mi se întâmplă pentru prima dată în viață. O aeronavă Tarom se întoarce la 5 minute de la decolare. Pilotul a sesizat o defecțiune. Nu știu când am următorul avion, dar dacă nu vine unul până seara, reiau concertul la Frateli de unde l-am lasat! 🙂 Oare în aeroportul de la Timișoara găsesc vreo șampanie să mă bucur că avem o româncă numărul 1 la tenis?! ”, a scris acesta.

În același avion se afla și liberala Alina Gorghiu. Aceasta a scris pe pagina ei de Facebook, după ce a ajuns în siguranță în aeroport: ”Când îţi doreşti maxim să aterizezi în Bucureşti, dar avionul Tarom, din cauza unei defecţiuni tehnice, se reîntoarce la sol în Timişoara (…) Şi aştepţi! Cât? O să aflu cândva”.

Un avion de pasageri al companiei TAROM a fost nevoit să se întoarcă, sâmbătă, la sol, la numai 15 minute de la de la decolare, după ce pilotul a sesizat o defecțiune a unui senzor.

brenciu avion tm

sursă: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ