Vasile a fost ucis sub ochii soţiei. Principalul suspect a fost reţinut de poliţişti

40

Vasile, un român stabilit în oraşul italian Bari, Puglia, a fost ucis chiar în faţa soţiei, în seara zilei de 12 mai, într-o fermă abandonată din cartierul Carbonara.

Omul a fost lovit cu un cuţit, dar şi cu un obiect contondent în zona capului. Rănile i-au fost fatale. La 24 de ore de la crimă, oamenii legii au reuşit să îl aresteze şi pe principalul suspect, tot un român.

Ucis de un conaţional

Din primele cercetări, se pare că Vasile şi Gheorghe au început să se certe şi de aici conflictul a degenerat.

Românul care şi-a înjunghiat colegul de apartament şi a sărit să bată poliţiştii care au intervenit la faţa locului, arestat în Italia
Şase adolescenţi trimişi în judecată în legătură cu uciderea taximetristului român care lucra în Londra pentru a strânge bani de nuntă

Se crede că românul încerca să fugă din localitate şi poate chiar din Italia pentru a nu plăti pentru fapta sa. Agresorul a reuşit să fie prins în gara de pe via Cifarelli din Bari, Italia, în urma unui apel făcut la numărul de urgenţă, care anunţa că mai muţi bărbaţi băuţi s-au urcat într-un tren şi îi deranjează pe ceilalţi călători.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie anchetat. Poliţiştii desfășoară încă investigații pentru a stabili motivul care l-a împins pe autor să recurgă la acest gest, scrie corrieredellumbria.corr.it.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ