Vaporașele, dezinfectate zilnic

70

Vaporașele continuă să circule pe canalul Bega, în regim de transport public și de agrement. Călătorii sunt sfătuiți să nu se înghesuie și să păstreze distanța de 1 metru între ei.

Mai mult, dacă luăm în calcul măsurile impuse de Comotetul Local pentru Situații de Urgență, nu vor putea urca la bord mai mult de 20 de căllători odată.

”La începutul acestei primăveri, în 8 martie, s-a reluat circulația pe Bega, cu cele 7 ambarcațiuni. La fel ca și celelate mijloace de transport în comun ale Societății de Transport Public Timișoara, vaporașele sunt igienizate și dezinfectate, în fiecare zi, cu cloramină, pentru prevenirea și combaterea virusului COVID – 19 (coronavirus). De asemenea, ambarcațiunile sunt doatate cu dozatoare cu dezinfectant pentru toți călătorii noștri”, a anunșat STPT.

Vaporașele circulă după orarul normal, care poate fi găsit în stații sau pe site-ul oficial al insituției: www.stpt.ro Vă dorim călătorii plăcute și sigure, indiferent de mijlocul de transport în comun la care apelați.

LĂSAȚI UN MESAJ